Haal kunstenaars uw bedrijf binnen

Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen, de impact en de kracht van de kunsten.
Kunst is een economische factor geworden. Niet alleen door de spin-off van grote culturele evenementen en - instellingen neemt de economische bedrijvigheid toe in de directe en bredere omgeving. Ook zoeken bedrijven naar andere vormen van sponsoring. Tot voor kort was het vooral de sport, waaraan bedrijven hun identiteit en goodwill ontleenden. Mede door de bedenkelijke tendenzen in de (top)sport de laatste jaren, is dat nu naar kunst & cultuur aan het verschuiven.
Daarom maken steeds meer bedrijven gebruik van de diensten van kunstenaars. Voor het samenstellen of uitbreiden van bijvoorbeeld hun kunstcollectie, voor het aankleden van gebouwen, het implementeren van een huisstijl, of voor unieke relatiegeschenken.
Tegelijkertijd wordt er steeds vaker een beroep gedaan op de creatieve geest van kunstenaars bij het stimuleren en inspireren van werknemers en managers (teambuilding en inspirerende activiteiten).
Cultuur en kunst kunnen de sociale cohesie in een bedrijf versterken, omdat mensen elkaar op een andere manier tegemoet treden.
Een cultureel imago kan de trots op het eigen bedrijf en het zelfvertrouwen vergroten, en zo de collectieve identiteit versterken.
Kunst en cultuur zijn een bron van inspiratie.
Kunst kan een omslag in het denken over beleid en de organisatie betekenen en trajecten en processen op creatieve wijze benaderen. De bedrijfscultuur kan erdoor worden beïnvloed of veranderd.

Haal Kunstgroep Noord uw bedrijf binnen en er zullen verrassende resultaten geboekt worden t.a.v. de gewenste doelstellingen. Effecten, die de innovativiteit en creativiteit van werknemers - en daardoor ook van het bedrijf - bevorderen. Kunst en cultuur is in die zin een aanzet en een broedplaats voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen.

Kunstgroepnoord

Het aanbod van Kunstgroep Noord
In dit kader biedt Kunstgroep Noord haar expertise en deskundigheid aan.
Kunstgroep Noord presenteert een exclusief programma voor bedrijven, instellingen, verenigingen en clubs in Noord-Nederland en daarbuiten (zowel profit- en non-profit).
Natuurlijk, daarnaast levert Kunstgroep Noord inderdaad ook concepten voor exposities, bijzondere relatiegeschenken, of een totaalimago voor een nieuwe huisstijl.

Bedrijfspromoties

Promotionele activiteiten kunnen sterk achterblijven bij de uitstraling die een bedrijf zich wenst. Onderwerp uw bedrijf eens aan een kritische blik. Wat levert dat op? Een stoffig imago, onopvallende uiterlijke vormgeving, een gedateerd interieur, een weinig welkome ontvangstruimte voor gasten?
Kunstgroep Noord biedt haar expertise aan om beschikbare media, disciplines en middelen af te stemmen en in te zetten, zodat het bedrijf zich sterker zal profileren...

 

Advisering & counseling

Aanhoudende of sluimerende problemen, of zaken waarop u maar geen grip lijkt te krijgen. Of wilt u eens de mening horen van een onbevooroordeelde externe partij?
Vanuit onze expertise en deskundigheid op het terrein van de kunstdisciplines en vanuit onze agogische en therapeutische competenties geeft Kunstgroep Noord een gericht advies en en begeleidt programma's hierin. Daarin zullen kunstdisciplines en...

 

Teambuilding

Kunstgroep Noord biedt een programma met tal van activiteiten ter versteviging en binding van teams. Teambuilding krijgt elders vaak het karakter van een bedrijfsuitje of attractie. Wíj doen dat anders en werken vanuit kunstdisciplines in de vorm van een (korte) cursus of workshop. Nèt zo plezierig en met grote impact.

Er wordt gewerkt in één of twee fasen. De keuze daarvoor is afhankelijk van de wensen...

 

Kunstaanbod (ofwel het alternatieve 'bedrijfsuitje')

Het kunstaanbod van Kunstgroep Noord bestaat uit (thematische) lezingen, workshops en excursies. Het aanbod kan gezien worden als verdieping op een interessegebied, maar ook dienen als amusement met inzet van kunstzinnige middelen. In duur zijn dit één- of halfdaagse activiteiten.
De lezingen zijn ter inspiratie en kennisvergroting en kunnen al dan niet gecombineerd worden met workshops, exposities, of excursies.
Workshops zetten aan tot het zelf doen.
Excursies kunnen zowel reflectief als actief zijn...

 

Uiteraard kunt u uw vragen stellen via onderstaand contactformulier of een offerte aanvragen.

Ik heb de algemene voorwaarden van Kunstgroep Noord
gelezen en ga er mee akkoordContactgegevens:

Kunstgroep Noord is op maandag, woensdag en vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 uur en 18:00 uur.
Telefoonnummer: 06-38572945.

Secretariaat:

Dorpsstraat 41
8437PA Zorgvlied


twitter
Volg ons ook op:
  • Kunstgroepnoord
  • Kunstgroepnoord